Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii de la Colegiul „Ioan Slavici” au donat fructe și legume Centrului Școlar Pentru Educație Incluzivă
Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare  - Luni, 26 Noiembrie 2018

Pe parcursul săptămâni 19-23 noiembrie 2018 elevii Colegiului Național „Ioan Slavici” Satu Mare împreună cu cadrele didactice s-au implicat în colectarea de fructe și  legume pentru persoanele aflate în dificultate sau instituții sociale.




Scopul campaniei a fost de a sensibiliza elevii cu privire la situația în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. Ea a fost promovată pe tot parcursul săptămânii anterioare desfășurării campaniei printr-un afiș bine realizat, atât prin intermediul voluntarilor S.N.A.C. cât și a Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

Prin acest demers s-a intenționat consolidarea abilităților elevilor de  a trăi împreună cu ceilalți într-o societate unită și solidară în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și resonsabilitatea.






În urma acestei campanii elevii voluntari S.N.A.C. au reușit să strângă 95,1 kg fructe (mere, pere, banane, kiwi, portocale, clementine și grapefruit) și 18,7 kg legume (cartofi, morcovi, ceapă, gulii, pătrunjel, conopidă, ardei gras).

Alimentele au fost donate elevilor de la Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă Satu Mare, care provin din Case de tip familial.


Prin această activitate am încercat să demonstrăm că o lume mai bună se poate construi prin fapte mărunte și din gesturi pline de generozitate.

Tags: campanie  donare  fructe  legume  elevi  
1256 vizite
Distribuie pe